Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Cum cântă Mitt Romney, un posibil viitor preşedinte al SUA (video)

Publicat 16:04 | 01 feb. 2012 // Mapamond // 1.211 vizualizări

Republicanul Mitt Romney face apel la unitate în partidul său, pentru a câştiga alegerile prezidenţiale din noiembrie în faţa preşedintelui în exerciţiu Barack Obama. În seara zilei de marţi, 31 ianuarie, Mitt Romney a câştigat alegerile primare din statul Florida.

Candidatul şi-a consacrat mare parte din mesajul său bilanţului dezastruos, în opinia sa, al democratului Barack Obama, scrie Mediafax.

„Domnule preşedinte, aţi fost ales ca să conduceţi. Aţi ales să fiţi condus, iar acum este timpul să plecaţi”, a spus Mitt Romney.

Astfel, republicanul l-a parafrazat pe unul dintre părinţii Republicii americane, Thomas Paine, care a spus „Condu, urmează sau dă-te la o parte” (Lead, follow or get out of the way).

Cu câteva ore înaintea alegerilor primare din Florida, Mitt Romney era atât de relaxat, încât a început să cânte a capella în cadrul unei întâlniri cu pensionarii în The Villages, în centrul statului.

Romney a evocat, aşa cum face adeseori, cântecul „America the beautiful”, povestind amintiri din copilăria sa, şi a întrebat publicul format din aproximtiv 300 de persoane dacă ştie acest cântec. „Îmi place acest cântec”, a adăugat el, după care a început să cânte brusc un cuplet, scrie Realitatea.net.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!