Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Groaznic! Ţigara electronică i-a explodat în gură

Publicat 13:18 | 17 feb. 2012 // Mapamond // 865 vizualizări

Un american care încerca să renunţe la fumatul nociv recurgând la ţigări electronice şi-a aprins una care i-a explodat în gură.
Se pare că explozia s-a produs din cauza bateriei defecte. Bărbatul s-a ales cu câţiva dinţi din faţă sparţi, o porţiune de limbă ruptă şi arsuri pe faţă, relatează AP, citată de Agerpres.

Nu a fost dezvăluită identitatea bărbatului, însă, cu ajutorul Facebook, s-a aflat că este vorba despre Tom Holloway, de 57 de ani. El se afla acasă când i-a explodat ţigara, incidentul afectând şi obiecte din jurul său. O carcasă de baterie carbonizată, găsită pe o bucată de covor ars, pare a proveni de la dispozitivul ţigării.

Anchetatorii nu cunosc marca ţigării, tipul de baterie sau vechimea dispozitivului, potrivit unui reprezentant al pompierilor. Se pare că bateria era reîncărcabilă, pentru că în cameră s-a găsit un sistem de reîncărcare şi alte baterii.

“Au fost milioane de utilizări de astfel de ţigări şi n-am auzit să se fi întâmplat ceva asemănător”, spune Thomas Kiklas, cofondator al Tobacco Vapor Electronic Cigarette Association.

Elldor.Info

2 Comentarii

  1. Fumatorul spune:

    Greu de crezut ca poate exploda asa pur si simplu, dar e un caz destul de impresionant oricum.

  2. MihaelaSimo spune:

    Totul este o cacealma….Majoritatea persoanelor care au cumparat tigari electronice de aici: tigarete-electronice.eu au renuntat la fumat. Ganditi-va ce interese sunt la mijloc….Marii producatori de tutun sunt ingroziti ca isi pierd din clienti. Bafta !

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!