Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

In Memoriam Whitney Houston: „Run To You” şi „I Will Always Love You” (video)

Publicat 16:40 | 12 feb. 2012 // Mapamond, Vedete // 1.126 vizualizări

Update 22:20: Cântăreaţa Whitney Houston ar fi luat Xanax, un medicament cu efecte sedative puternice, şi ar fi adormit în cadă, fapt care ar fi condus la decesul său prin înecare. Site-ul tmz.com citează membri ai familiei cântăreţei care ar fi spus că acesteia i-a fost prescris medicamentul, care în mod obişnuit este recomandat pentru tratarea anxietăţii şi depresiei, scrie Mediafax. Cântăreaţa ar fi consumat mult alcool în noaptea dinaintea morţii sale, potrivit site-ului tmz.com. Alcoolul, în combinaţie cu medicamentul Xanax, are un puternic efect sedativ, fapt care ar fi făcut-o să adoarmă în cadă. Cântăreaţa ar fi fost descoperită în cada de baie având faţa sub apă.

„Sâmbătă, 11 februarie, la ora locală 15:55 (01:55 – ora României) ,Whitney Houston a fost declarată moartă în hotelul Beverly Hilton”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Beverly Hills, Mark Rosen. Cântăreaţa şi actriţa americană Whitney Houston s-a stins la doar 48 de ani, transmite CNN.

Poliţia a declarat că a primit un apel de urgenţă la orele 15:45, de la cineva din anturajul cântăreţei. Când agenţii au ajuns la hotel, corpul lui Whitney zăcea pe podea fără viaţă. Mark Rosen a declarat că nu există semne evidente de moarte violentă, iar cauzele sunt în curs de investigare.

Whitney Houston s-a născut pe data de 9 august 1963, la Newark, New Jersey.

Renumitul producător muzical Clive Davis a descoperit-o pe Whitney 20 de ani mai târziu, într-un club de noapte din New York, unde cânta. Contractul dintre cei doi a fost semnat pe loc. Davis i-a călăuzit cariera timp de 25 de ani, fiindu-i prieten şi mentor.

Cântăreaţa a vândut mai mult de 170 de milioane de albume, single-uri şi clipuri video.
De mai mulţi ani lupta cu dependenţa de droguri.

Olga Pârău
Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!