Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

De ce Jennifer Lopez nu e capabilă de o relaţie împlinită

Publicat 15:42 | 15 mart. 2012 // Vedete // 1.052 vizualizări

Benny Medina, managerul şi apropiatul lui Jennifer Lopez de foarte mulţi ani, a acordat un interviu revistei “Vogue”, în care dezvăluie mai multe lucruri despre vedetă.

Vorbind despre faptul că Jennifer Lopez trece imediat dintr-o relaţie „stabilă” într-o altă relaţie „stabilă”, acesta spune: „Ceea ce mi-am dorit întotdeauna e ca ea să-şi acorde puţin timp pentru a cunoaşte pe cineva în mod natural, în loc să aibă bărbaţi obsedaţi de ea, încercând să o seducă”, scrie Realitatea.net.

„Uşurinţa cu care acea obsesie devine relaţie cred că e ceea ce o împiedică să aibă o relaţie împlinită şi reală”, a adăugat managerul.

Fostul său soţ, Marc Anthony, a sfătuit-o pe Jennifer Lopez atunci când s-au despărţit să meargă să consulte un psihiatru, pentru a vedea de ce este incapabilă să fie singură din punct de vedere sentimental.

„Nu e complet indiferentă realităţii, aşa că se întreabă: „La naiba, am 42 de ani şi sunt cu un tip de 24 de ani. De ce?”. Am vorbit despre asta chiar ieri”, dezvăluie managerul o conversaţie a sa cu Jennifer Lopez.

Vedeta ar fi explicat: „Nu-i nici măcar vorba de vârstă, Benny. E vorba de fapt că am ieşit dintr-o relaţie în care simţeam că nu primesc ceea ce am nevoie. Aşa că cineva care apare acum şi mă atinge într-un anume fel are şansa de a pica pe un teren propice”.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!