Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Deputaţi din Republica Moldova la Adunarea Națională a Ungariei

Publicat 09:14 | 27 mart. 2012 // Politică, Radar, Republica Moldova // 1.055 vizualizări

O delegație a Grupului parlamentar de prietenie cu Ungaria efectuează, în perioada 26-28 martie, o vizită de lucru la Adunarea Națională a Ungariei, anunţă Serviciul de presă al Parlamentului Republicii Moldova.

Delegația este condusă de Ivan Ionaș, președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Ungaria, membru al Comisiei economie, buget și finanțe.

Din delegației fac parte deputații Ion Balan, vicepreședinte al Comisiei agricultură și industrie alimentară, Oleg Țulea, membru al Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Valeriu Munteanu, membru al Comisiei administrație publică și dezvoltare regională.

La Budapesta, parlamentarii moldoveni vor avea întrevederi cu Sándor Lezsák, vicepreședinte al Adunării Naționale a Ungariei, Balázs Hidvéghi, Secretar de stat adjunct al Ministerului Economiei Naționale a Ungariei.

Potrivit programului vizitei, membrii delegației de la Chişinău vor avea întrevederi cu membrii Grupului de prietenie Ungaria – Republica Moldova, la Ministerul Afacerilor Externe al Ungariei, precum și cu expertul oficial al Primăriei Budapesta pentru planificare urbane.

Vizita este efectuată la invitația părții maghiare.

Concomitent, o altă delegaţie parlamentară a Republicii Moldova se află în vizită la Varşovia, Polonia.

Adunarea Parlamentară moldo-polonă se reuneşte la Varşovia

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!