Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Descifrează-i atitudinea în funcţie de cadou

Publicat 12:11 | 06 mart. 2012 // Elldorscop, Radar // 1.004 vizualizări

unica.ro

Iubitul îţi transmite un mesaj indirect prin cadoul lui.

Află cât de mult s-a implicat în alegerea cadoului şi ce trebuie să înţelegi din surpriza lui.

Produse cosmetice
Dacă îţi aduce un set pentru baie (îngrijirea corpului) sau un voucher pentru o zi de înfrumuseţare înseamnă că îi pasă de felul în care arăţi şi este foarte important pentru el să fii mereu o prezenţă care atrage admiraţia cunoscuţilor.
Mai înseamnă şi că te cunoaşte bine şi e convins că meriţi îngrijire de calitate şi atenţie, din partea lui, dar şi din partea celor care te pot menţine în formă cu produse speciale.

Obiecte pentru bucătărie
Dacă îţi aduce prosopele de bucătărie, mănuşi pentru gătit şi tot felul de obiecte de bucătărie, cam are o bilă neagră. Bineînţeles, asta dacă nu cumva sunt nişte obiecte pentru bucătărie pe care ţi le doreai de mult, chiar speciale.
Una peste alta, un lucru e sigur: dacă primeşti obiecte de bucătărie speciale de la soţul tău înseamnă că vrea să te dedici mai mult casei, să găteşti mâncăruri interesante.
Dacă primeşti obiectele de la un iubit cu care nu eşti de mult timp, înseamnă că n-a avut inspiraţie, nu i-ai făcut aluziile potrivite sau vrea să guste ceva pregătit de tine.

Bijuterii
Când îţi face cadou bijuterii, indiferent din ce material, e clar că însemni foarte mult pentru el.
Mai mult, înseamnă că se simte legat de tine, că eşti cea mai important femeie pentru el şi că întrevede un viitor lângă tine.

Cutie cu bomboane
Un set cu ciocolate fine, o cutie de bomboane rafinate… Cadoul perfect, dacă nu sunteţi împreună de mult timp.
Dacă pune lângă şi o floare, înseamnă că este un bărbat atent, te apreciază şi vrea să te cunoască mai bine.

Un animăluţ de companie
Imaginează-ţi cum e să deschizi o cutie mare cu fundă ca să descoperi un căpşor pufos uitându-se la tine.
Când îţi face cadou un animal de companie înseamnă că vrea să împartă cu tine cel puţin o responsabilitate şi e destul de probabil să fie convins de viitorul vostru împreună.

Un pulover pufos
Arunci o privire puloverului şi îţi vine să ţipi. Înainte să faci asta, gândeşte-te: doar pentru că ţi-a luat un pulover potrivit mai degrabă bunicii, nu înseamnă că nu ţine la tine.
Dimpotrivă! Poate l-a căutat ore la rând şi e convins că o să fii drăguţă când îl porţi.
Scuteşte-l de o criză de nervi şi scuză-i simţul modei, care probabil îi lipseşte.

Lenjerie intimă
Dacă îţi aduce un set de boxeri sau de slipi tanga, înseamnă că nu are nici cea mai vagă idee despre ce îşi doresc femeile şi nici nu se pricepe la cadouri.
Partea bună? Poate să însemne că îi pasă mai mult de tine decât de lenjeria pe care o porţi când faceţi sex. Dar, dacă îţi face cadou un set de lenjerie intimă sexy, este un mare semn de intimitate pe care vrea să o împartă cu tine, dar şi dorinţa să te vadă mereu sexy şi inventivă în pat.

Sursa: Unica.ro

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!