Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

“Hai, Chişinău!” – concurs cu premii

Publicat 21:57 | 22 mart. 2012 // Accente Info, Radar, Republica Moldova, Social // 1.039 vizualizări

Primăria Chişinău anunţă un concurs cu premii pentru „Cea mai salubră curte” şi „Cea mai amenajată curte din localităţile din componenţa municipiului Chişinău”. Doritorii se pot înscrie până la 31 martie, pe site-ul Primăriei (www.chisinau.md), prin expedierea unui e-mail la adresa drp@pmc.md sau prin telefon, contactând Pretura de Sector, precizează Serviciul de presă al Primăriei.

Informaţiile despre numărul participanţilor la concurs vor fi actualizate zilnic pe pagina web a Primăriei.

Regulamentul Concursului
Formularul de participare

Primăria Chişinău a lansat campania „Hai, Chişinău!” – un îndemn către cetăţeni de a participa la salubrizarea curţilor blocurilor de locuinţe şi a spaţiilor verzi din capitală, pe data de 31 martie 2012.

Pentru motivarea participării active a locuitorilor la campania „Hai, Chişinău!”, Primăria va acorda premii pentru curţile de bloc, câte unul pentru fiecare sector al capitalei, dar şi un premiu pentru o curte de blocuri din localităţile din componenţa municipiului.

Premiile vor consta în lucrări de amenajare, în valoare de până la 100 de mii de lei.

De asemenea, pentru elevi a fost anunţat un concurs de fotografie „Eu cu familia mea. Nouă ne place curăţenia!”, informează Serviciul de presă al Primăriei Chişinău.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!