Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Leonardo DiCaprio face duş doar de două ori pe săptămână şi nu foloseşte deodorant

Publicat 13:41 | 21 mart. 2012 // Vedete // 945 vizualizări

Actorul american Leonardo DiCaprio refuză să folosească deodorant şi face duş destul de rar, pentru că este pasionat de protejarea şi conservarea mediului înconjurător.

Potrivit unei surse, starul american în vârstă de 37 de ani a supărat-o destul de rău pe iubita sa, Erin Heatherton, din cauza igienei sale personale care lasă de dorit.

„Leo a permis pasiunii sale pentru mediul înconjurător să pună stăpânire pe întreaga sa existenţă, iar acest lucru îi sabotează viaţa amoroasă. El face duş doar de două ori pe săptămână, pentru a conserva resursele de apă şi consideră că deodorantele nu sunt naturale. Erin îl iubeşte cu adevărat, dar începe să creadă că Leo iubeşte mai mult mediul înconjurător decât o iubeşte pe ea”, a spus o sursă citată de contactmusic.com.

Potrivit presei americane, Leonardo DiCaprio este pasionat de conceptul de reciclare, însă i se întâmplă adeseori să uite să ducă resturile menajere la pubelă, iar în bucătăria lui se simte adeseori un miros destul de greu de suportat.

„Erin i-a transmis deja un avertisment şi i-a cerut să îşi îmbunătăţească comportamentul şi igiena personală. Dacă nu o va face, s-ar putea să o îndepărteze definitiv pe iubita sa”, a adăugat aceeaşi sursă, citată de tabloidul National Enquirer.

Leonardo DiCaprio nu este singurul star de la Hollywood care a fost criticat din cauza igienei personale deficitare. Recent, actorul britanic Robert Pattinson a fost acuzat că face duş mult prea rar şi i-a supărat de multe ori pe colegii din distribuţia filmelor din franciza „Amurg/ Twilight” din cauza mirosului corporal neplăcut.

„Miroase urât. E îngrozitor. Nu face duş niciodată şi îi înnebuneşte pe toţi de pe platou. Pur şi simplu duhneşte”, a spus o sursă.

Mediafax

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!