Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Lumina Sfântă de la Ierusalim ajunge în toată România

Publicat 06:12 | 12 apr. 2012 // Accente Info, Mapamond, România, Spiritualitate // 968 vizualizări

patriarhia.ro

Ca în fiecare an, pentru a spori bucuria clerului şi credincioşilor de Sfintele Paşti, în seara zilei de sâmbătă, 14 aprilie 2012, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, delegaţia Patriarhiei Române condusă de către Preasfinţitul Părinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va aduce Lumina Sfântă de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim cu un avion special, informează Biroul de presă al Patriarhiei Române.

 

Lumina Sfântă va fi oferită la slujba de Înviere (ora 24:00) de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel clerului şi credincioşilor prezenţi la Catedrala patriarhală.

Protoieriile din Arhiepiscopia Bucureştilor şi alte eparhii ale Patriarhiei Române sunt invitate să trimită delegaţi la Aeroportul Internaţional Henri Coandă în seara zilei de 14 aprilie 2012, în jurul orelor 18:30, pentru a primi Lumina Sfântă de la Ierusalim şi a o oferi preoţilor şi credincioşilor.

De la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, avionul special va duce Lumina Sfântă la Suceava, Cluj-Napoca, Satu-Mare şi pentru clerul şi credincioşii din nordul României.

Reprezentanţii eparhiilor Patriarhiei Române din nordul ţării sunt aşteptaţi la aeroporturile din Suceava (în jurul orelor 19:30), Cluj-Napoca (în jurul orelor 20:30) şi Satu-Mare (în jurul orei 21:00).

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!