Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Jennifer Lopez nu va cânta în România

Publicat 11:26 | 28 mai 2012 // Mapamond, Vedete // 1.563 vizualizări

14 iunie 2012 este data începerii turneului mondial al cântăreţei şi actriţei de origine latino-americană Jennifer Lopez, anunţă site-ul Jenniferlopez.com.

Primul concert al “Dance Again World Tour” îl va susţine în Panama City, Panama, după care vor urma alte 6 concerte în America de Sud şi 19 în America de Nord.

Europa o va putea admira pe JLo începând cu 5 octombrie, la Stockholm, Suedia. Va urma concertul la Bologna, Italia, pe 11 octombrie, apoi cântăreaţa se va deplasa în Germania, Belgia, Franţa, Irlanda, Marea Britanie, Republica Cehă, Olanda, Danemarca.

În România nu a fost fixat nici un concert al divei latino-americane.
Vezi calendarul concertelor turneului mondial „Dance Again World Tour” aici.

Deşi din calendarul turneului publicat oficial reiese că Suedia va fi ţara unde diva americană îşi va încheia turneul european pe data de 5 noiembrie, presa rusă a anunţat recent datele concertelor la Sankt-Petersburg şi Moscova pe 8 noiembrie şi 10-11 noiembrie, respectiv.

Jennifer Lopez a atins culmile top-ului celor mai influente celebrităţi, realizat de revista “Forbes”, depăşind-o chiar şi pe Lady Gaga. De la debutul său, în 1999, a vândut peste 55 de milioane de discuri în lumea întreagă şi a jucat în filme care au ajuns Nr.1 în box-office, precum “Monster In Low” şi “The Wedding Planner”.

Olga Pârău
Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!