Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Albă ca Zăpada cu aventură, farmec şi umor (video)

Publicat 19:37 | 03 iun. 2012 // Elldorscop, Vedete // 2.058 vizualizări

Filmul „Mirror, Mirror” (“Oglindă, Oglinjoară”, 2012) este prezentat de autori ca o viziune modernă, proaspătă şi plină de umor contemporan asupra uneia dintre cele mai iubite poveşti din toate timpurile – “Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”.

Din poveste, „Mirror, Mirror” se transformă într-un film regizat de indianul Tarsem Singh, care dă operei sale o notă de stil marca Bollywood.

O putem vedea pe Julia Roberts în rolul reginei perfide, pe Lily Collins (fiica lui Phil Collins) în rolul Albei ca Zăpada şi pe fermecătorul Armie Hammer în rolul prinţului.

Autorul coloanei sonore a filmului este Alan Menken, câştigător a 8 premii Oscar pentru muzica din filmele „Disney”.

În scena finală a filmului „Mirror, Mirror”, Lily Collins merge pe urmele tatălui său, interpretând „I Believe In Love”.

Filmul a debutat pe marile ecrane americane în martie 2012, iar în lunile ulterioare a continuat să cucerească publicul european. În România, filmul a fost lansat de MediaPro Distribution la 16 martie 2012.

Pelicula este un amestec de aventură, farmec şi umor, care dă basmului o notă modernă.

După misterioasa dispariţie a regelui, adorat de toţi supuşii săi, regina cea rea preia controlul asupra regatului şi o ţine închisă la palat pe fiica acestuia, prinţesa.
Dar când Albă ca Zăpada cucereşte inima unui prinţ bogat şi fermecător, regina se răzbună, trimiţând-o la moarte în pădurea inspăimântătoare.
Prinţesa găseşte refiugiu la cei şapte pitici, care o ajută să-şi salveze regatul de regina cea perfidă.

Merită să fie văzut, pentru că filmul  „Mirror, Mirror”  are chipul unei fermecătoare Lily Collins, iar pe Julia Roberts o vom vedea pentru prima dată jucând rolul unei rele.

Un basm ce devine realitate!

Olga Pârău
Elldor.Info

1 Comentariu

  1. Diana spune:

    Am vazut filmul, e relaxant:), merita vazut de cei mari, impreuna cu cei mici

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!