Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Cum alegem costumul de baie bărbătesc (foto)

Publicat 12:33 | 26 iun. 2012 // Accente Info, Elldorscop, Radar, Stil // 4.085 vizualizări

Cum să alegem costumul de baie bărbătesc?

Fie că sunteţi bărbat sau femeie, fie că este vorba de tată, soţ, fiu sau frate, aceasta este o achiziţie care trebuie făcută mai devreme sau mai târziu.

Alegerea trebuie să fie una de stil şi eleganţă. Bărbaţii în costum de baie trebuie să-şi menţină şarmul şi, în acelaşi timp, să fie liberi în mişcări în timpul scăldatului sau făcând sport pe plajă.

Vom opta în primul rând pentru un costum din ţesătură de calitate. Nu trebuie să fie prea elastic şi spongios, pentru a evita problemele jenante.

Este foarte importantă alegerea mărimii potrivite şi a modelului ce s-ar adapta cel mai bine corpului.

Slipul sau şortul de baie aderent (care se ţine lipit de corp) este recomandat bărbaţilor fără probleme de greutate, cu un aspect fizic îngrijit şi musculos, numai bun de demonstrat pe plajă.

Boxerii sunt adoraţi de băeţii tineri şi bărbaţii de toate vârstele. Oferă un confort maxim şi sunt potriviţi pentru orice ocazie ce se iveşte pe plajă: jocul de tenis, volei de plajă sau fotbal pe nisip.

 

 

 

 

 

 

Bermudele sunt costume de baie maxi, lungi până la genunchi, acoperă problemele de siluetă, dar sunt recomandate bărbaţilor înalţi, deoarece au capacitatea extraordinară de a înjumătăţi vizual statura.

Dezavantajul bermudelor este că reduc suprafaţa bronzată a coapselor, dar pot fi răsucite în timpul expunerii la soare.

Bikini, trikini, costumul de baie întreg sau tankini? (foto)

Olga Pârău
Elldor.Info

pixdaus.com

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!