Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Exit-poll la Bucureşti: Sorin Oprescu, reales primar

Publicat 23:14 | 10 iun. 2012 // România // 928 vizualizări

Cele trei exit-poll-uri realizate duminică, 10 iunie, la închiderea scrutinului pentru alegerile locale – CCSB, CURS şi IRES -, difuzate de trei posturi private de televiziune, l-au creditat pe actualul primar general al Bucureştiului, Sorin Oprescu, drept câştigător pentru un nou mandat.

Candidatul independent Sorin Oprescu a obţinut, duminică, 64,6% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, în timp ce democrat-liberalul Silviu Prigoană a fost creditat cu 13,2%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de IRES la ieşirea de la urne pentru Digi 24.

Candidatul independent Sorin Oprescu a obţinut, duminică, 64,11 % din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, în timp ce democrat-liberalul Silviu Prigoană a fost creditat cu 17,58 %, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS la ieşirea de la urne, pentru GeoPol şi Realitatea Tv. Pe locul trei, potrivit exit-poll-ului realizat de CURS, se situează Nicuşor Dan cu 7,41 %.

Candidatul independent Sorin Oprescu a obţinut, duminică, 65,8% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, în timp ce democrat-liberalul Silviu Prigoană a fost creditat cu 15,7%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB) şi difuzat la închiderea urnelor de Antena 3.

De asemenea, conform exit-poll-ului CCSB, candidatul independent Nicuşor Dan a obţinut 6,8% din voturi, Horia Mocanu (PP-DD) – 5,8%, candidatul UNPR, Anghel Iordănescu – 1,4%, George Becali (PNG-CD) – 1,4%, Petre Popeangă (PRM) – 0,7%, Irinel Columbeanu (candidat PPPS) – 0,1%. La Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Uniunea Social Liberală a obţinut 62,4%, Partidul Democrat Liberal – 16,3%, Partidul Poporului – Dan Diaconescu – 7,0%, Nicuşor Dan – 4,3%.

10 iunie – alegeri locale în România

Sursa: Agerpres

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!