Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Rusoaica Anna şi viaţa ei cu multe zero-uri din Milano (video)

Publicat 16:54 | 10 iun. 2012 // Elldorscop, Şi altele... // 1.749 vizualizări

Super-bogaţii la Milano: Doar pentru a închiria o casă cheltuie până la 60 de mii de euro pe lună

Cotidianul italian “Corriere della Sera” a publicat recent un articol despre viaţa miliardarilor străini la Milano. Un reprezentant al agenţiei imobiliare de lux “RentClass” povesteşte că bogaţii care vizitează Milano cheltuie 30-40 de mii de euro pe lună fără nicio problemă.

Această agenţie pune la dispoziţia clienţilor săi case mobilate şi dotate cu toate cele necesare, chiria cărora costă de la 1.700 până la 60 de mii de euro lunar. Guvernantele şi menajerele sunt angajate de către agenţie. De asemenea, clienţii sunt ajutaţi să inchirieze maşini de lux, să frecventeze săli de fitness la modă, restaurantele cele mai bune, magazine de lux.

La Milano vin oameni de afaceri bogaţi de pretutindeni, dar mai ales din Rusia, China şi India.
Tinerii sunt atraşi de centrele universitare de excelenţă. Sau de viaţa plină de distracţii.
Milano este pe locul 20 în Europa după preţurile la locaţiile de prestigiu. Astfel, pentru oamenii bogaţi este un oraş low cost şi foarte atractiv.

Anna Moceaeva este o tânără bogată din Rusia, locuieşte la Milano de 4 ani. Îi place Milano pentru că poate să ia micul dejun la cafenea şi poate să se distreze oricând vrea.
Nu-i place faptul că femeile din Milano o privesc cu insistenţă din cap până în picioare când iese în oraş.

Iată ce spune Anna despre viaţa ei de “milaneză”:
“Sunt Anna Moceaeva. Vin din Rusia. Trăesc la Milano de 4 ani. Eu mi-am făcut studiile la Moscova, la universitate – “Economy and management of organization”.
În Florenţa am studiat limba (italiana) şi altele un pic, dar… la Milano am continuat să studiez limba mereu. Pe urmă, am făcut o şcoală de teatru şi un curs de gătit.

Aproape că niciodată nu am lucrat în viaţa mea!
Când am hotărât să vin la Milano, trebuia să-mi găsesc o casă. Am găsit această agenţie care lucrează cu străinii, care caută casele – găseşti totul gata, totul organizat, intri doar cu lucrurile proprii şi eşti aranjat.
Normal că un italian, probabil, nu închiriază o astfel de casă, dar pentru mine este convenabil, pentru că eu într-un monolocal nu reuşesc să locuiesc – este prea inchis pentru mine.

Am o viaţă foarte haotică. Mă trezesc devreme şi merg să iau micul dejun, mereu. Pentru mine este o chestie sfântă aici, la Milano, să iei micul dejun în afara casei! Este foarte frumos să începi ziua astfel!
Îmi place să cinez la restaurant, să iau masa cu prietenii mei sau cu mama mea. După cină mergem să dansăm. O prietenă de-a mea face cataloage de modă, alta este manechin. Lucrează, însă avem timp să ne distrăm.
Trebuie să găsesc acel tip de muncă care să-mi placă, doar aşa reuşesc s-o fac – trebuie să fie distractivă.

Eu am făcut doi ani de teatru, îmi plăcea ca un hobby. Într-o agenţie de modele mi-au spus: “Încearcă să faci ceva, să facem nişte poze, să facem un book, participă la nişte casting-uri, astfel nu vei fi foarte ocupată şi, totodată, vei face ceva”.
Am încercat, nu mi-a plăcut foarte mult, asta este o chestie în care trebuie să perseverezi ca să găseşti o muncă, o muncă adevărată. Eu nu eram motivată, sinceră să fiu.

La Milano sunt probleme cu parcarea maşinii, urăsc acest lucru. Au făcut această arie C… Intram, ieşeam… Am primit o grămadă de amenzi… Parchez greşit… Eu merg des cu maşina…

Mie nu-mi place că femeile te fixează… ce rochie ai, ce pantofi ai , cum esti… Şi dacă eşti drăguţă, te privesc şi mai insistent.

Personal, nu simt criza. Eu nu simt criza… Eu nu lucrez, de aceea nu simt criza. E simplu, e logic… Dar eu simt atmosfera de criză.

Nu sunt ahtiată după shopping. Poate aş cheltui pentru călătorii sau cadouri pentru mama mea, sincer. Pentru ea pot face orice!

Eu gătesc acasă numai când am oaspeţi. Gătesc cina. Dar pentru mine urăsc să gătesc. Eu merg să mănânc undeva la restaurant, prefer să fac aşa.
Uneori spăl vasele. Nu des, dar îmi place!

Eu sunt la Milano pentru ca să trăiesc bine! Să mă simt bine!
La Milano este uşor să găseşti o locuinţă de un anumit nivel, deci este OK!
Să ai o maşină la Milano, îţi creează probleme, deci nu este OK!
Nu-mi place că femeile din Milano mă fixează cu privirea din cap până în picioare, deci nu este OK!”.

Olga Pârău
Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!