Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

S-a sfârşit iubirea! Tom Cruise şi Katie Holmes divorţează

Publicat 20:56 | 29 iun. 2012 // Mapamond, Vedete // 1.672 vizualizări

moviespad.com

Tom Cruise şi Katie Holmes au decis să divorţeze, după cinci ani şi jumătate de căsnicie, relatează site-ul TMZ.com, citat de Mediafax.

Avocatul actriţei Katie Holmes, Jonathan Wolfe, a făcut anunţul printr-un comunicat. El spune  că „este o problemă personală şi cu caracter privat”  şi că principala preocupare a clientei sale „a fost şi rămâne situaţia fetiţei ei”.

Tom Cruise, în vârstă de 49 de ani, şi Katie Holmes, de 33 de ani, care s-au căsătorit în noiembrie 2006, au o fetiţă în vârstă de şase ani, Suri.

Tom Cruise mai are doi copii din căsătoria cu Nicole Kidman. El a mai fost căsătorit şi cu actriţa Mimi Rogers.

Scientologia ar fi cauza divorţului dintre Tom Cruise şi Katie Holmes, presupun unii.

Tom Cruise este adeptul mişcării religioase controversate “scientologia”, originară din Statele Unite ale Americii. Cultul, considerat sectă în mai multe ţări din Europa, are milioane de adepţi pe mapamond.

Tom Cruise este noul „Hristos al scientologiei”, susţin liderii cultului, care consideră că oamenii sunt urmaşii unei civilizaţii extraterestre, potrivit ziarului britanic „The Sun”.

Scientologii cred că, acum 75 de milioane de ani, Xenu, un lider intergalactic, a adus miliarde de extratereştri pe Pământ, strămutându-i de pe planetele lor care deveniseră suprapopulate.

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!