Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Vadim Mişin a găsit o denumire pentru viitorul său partid

Publicat 16:42 | 11 iun. 2012 // Politică, Radar, Republica Moldova // 1.584 vizualizări

Fostul deputat comunist Vadim Mişin va înfiinţa un partid, care se va numi, cel mai probabil, “Partidul Forţelor de Stânga Renaşterea”.

Vadim Misin a declarat pentru site-ul Inprofunzime.md al postului Pro TV că viitoarea sa formaţiune, care ar urma să-şi înceapă activitatea până la sfârşitul acestui an, nu va adera la grupul deputaţilor socialişti ai lui Igor Dodon, dar că va stabili relaţii de prietenie cu acesta.

Deputaţii Vadim Mișin, Tatiana Botnariuc şi Oleg Babenco, au anunțat la 7 iunie că părăsesc grupul parlamentar al Partidului Comuniştilor (PCRM), nefiind de acord cu boicotarea şedinţelor plenare ale Parlamentului de către formaţiune.

Deputatul Igor Dodon, care a părăsit anul trecut PCRM împreună cu două colege, Zinaida Greceanîi şi Veronica Abramciuc, şi-a exprimat speranţa că cei noi trei transfugi din tabăra comuniştilor vor accepta formarea în comun a unui grup parlamentar al socialiştilor.

PCRM a rămas cu 36 de mandate din cele 42 pe care le-a obţinut în alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010. Parlamentul Republicii Moldova are 101 deputaţi.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!