Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Nicolae Timofti l-a felicitat pe Barack Obama cu prilejul Zilei Independenţei SUA

Publicat 22:00 | 04 iul. 2012 // Politică, Republica Moldova // 996 vizualizări

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a adresat la 4 iulie un mesaj de felicitare preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, cu ocazia Zilei Independenței Statelor Unite.

În mesaj se spune:

„Cu prilejul Zilei Naţionale a Statelor Unite ale Americii, îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, cele mai cordiale felicitări, împreună cu sincere urări de pace şi prosperitate continuă pentru poporul american prieten.

Doresc să subliniez că Republica Moldova apreciază înalt susţinerea statornică de care beneficiază din partea Statelor Unite pe parcursul a două decenii în procesul de edificare a statului de drept, în promovarea reformelor economice şi sociale, în eforturile ei de integrare în familia statelor europene, precum şi în restabilirea integrităţii teritoriale a ţării.

Folosesc această ocazie pentru a reitera faptul că Moldova acordă o importanţă deosebită dezvoltării relaţiilor de prietenie şi cooperare cu Statele Unite ale Americii. Am ferma convingere că raporturile moldo-americane se vor întări şi se vor extinde în continuare, spre binele ţărilor şi popoarelor noastre.

Vă rog să acceptaţi, Excelenţă, asigurarea înaltei mele consideraţiuni.”

Mesaj remis de Serviciul de presă al Preşedinţiei Republicii Moldova

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!