Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Reprezentant PSD: Softul a mers foarte bine. Dan Şova, fiind obosit, a evaluat greşit numărul de voturi

Publicat 15:13 | 30 iul. 2012 // Mapamond, România // 1.403 vizualizări

adevarul.ro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, după şedinţa USL, că softul social-democraţilor pentru numărarea voturilor la referendum a mers foarte bine.

Liviu Dragnea a explicat că diferenţa anunţată de senatorul PSD Dan Şova a venit dintr-o evaluare greşită a numărului de voturi din urnele mobile, informează Mediafax.

„Din estimarea nostră, rezultatul final va fi între 51-52%, mai precis spre 52%”, a spus în noaptea spre luni Dan Şova despre participarea la referendum.

„Softul PSD-ului a mers foarte bine, numai că n-am putut să finalizăm numărătoarea pentru că au fost multe secţii în care s-a votat inclusiv după ora 24.00. Softul a mers foarte, foarte bine. (…) A făcut o evaluare greşită la numărul de voturi care se găseau în urnele mobile, informaţia lui era greşită în sensul că deja informaţiile care veniseră la noi erau din procesele verbale care cuprindeau aceste voturi. (…) Informaţia pe care a primit-o, era foarte obosit, a fost că datele transmise sunt cele fără listele suplimentare, numai că a fost confuzie”, a declarat Liviu Dragnea.

Elldor.Info

2 Comentarii

  1. ion spune:

    cred ca ar trebui sa invete si a face contul, caci tare ingimfati mai sunt! poate o face antonescu dupa esirea din politica,ca sa fie cu un minciunos mai putin-pardon cu doi …..sau mai multi cuibariti in „usl”

  2. joliqu spune:

    sperau sa poata fura mai mult…
    si asa au furat destul

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!