Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Tom Cruise este supraom, spun scientologii. “Este o marionetă”, li se răspunde

Publicat 02:40 | 16 iul. 2012 // Elldorscop, Vedete // 1.455 vizualizări

Despre Tom Cruise se vorbeşte întruna de când s-a anunţat divorţul lui de Katie Holmes. Dar lucrul care se dezbate cel mai mult când vine vorba despre actor este scientologia.

Potrivit adepţilor sectei, Tom Cruise ar beneficia de puteri excepţionale, cum ar fi telepatia şi telekinezia, altfel spus, un supraom, relatează Dailymail.co.uk.

Tom Cruise este fără îndoială cel mai celebru discipol al bisericii scientologice şi o anchetă desfăşurată de revista Rolling Stone în 2006 a dezvăluit că el atinsese un nivel ridicat în scientologie, fiind considerat “operanting thetan” (OT), cel mai înalt grad spiritual al ierarhiei.

Autorul anchetei, Janet Reitman, preciza că OT au „control total asupra lor înşişi şi asupra mediului. Ei pot deplasa obiecte prin forţa spiritului, părăsi voit corpul şi comunica prin telepatie. Mai pot controla comportamentul animalelor şi oamenilor”.

Tom Cruise ar fi atins un stadiu avansat – şi rar: OT VII. El practică scientologia de circa 30 de ani şi ar fi atins un stadiu rar de iluminare după ce a trecut “podul spre libertatea totală, poziţie asemănătoare cu a lui Dumnezeu”, adaugă Janet Reitman.

“La cel mai înalt nivel, ei sunt eliberaţi din universul fizic, astfel încât pot controla psihic ceea ce scientologii numesc MEST: materie, energie, spaţiu şi timp”, mai spune ea.

Nancy Meny, care a colaborat cu celebrităţi angajate în scientologie, a spus în “Radar Online” că Tom Cruise este un fel de marionetă pentru scientologi: “Totul a fost orchestrat şi orientat. Tom n-a studiat singur, mereu a avut cineva grijă de el. Nivelul de manipulare este incredibil, cam ca în Truman Show.”.

Sursa: Agerpres

Scientologii cred că, acum 75 de milioane de ani, Xenu, un lider intergalactic, a adus miliarde de extratereştri pe Pământ, strămutându-i de pe planetele lor care deveniseră suprapopulate.

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!