Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Vladimir Putin se teme să nu fie otrăvit

Publicat 08:50 | 27 iul. 2012 // Mapamond // 1.156 vizualizări

„Preşedintele rus, Vladimir Putin, simte o teamă paranoică de a nu fi otrăvit, astfel încât cere ca fiecare fel de mâncare care îi este servit să fie mai întâi testat dacă nu conţine otravă”, a dezvăluit pentru publicaţia britanică „Daily Mail”, citată de Agerpres, Gilles Bragard, un bucătar care în trecut a gătit pentru actualul locatar de la Kremlin.

„Vladimir Putin ordonă ca fiecare fel de mâncare să fie testat în privinţa otrăvii”, susţine Gilles Bragard, fondatorul unei societăţi de bucătari de elită.

Potrivit acestuia, de degustarea bucatelor şefului statului rus, fost agent KGB, în vârstă de 59 de ani, se ocupă cadre profesionale, cu studii medicale.

Dictatorul sovietic Iosif Stalin, care se temea să nu fie otrăvit de colaboratorii săi, avea, de asemenea, o armată de degustători.

Nici unii preşedinţi americani nu fac excepţie, cerând frecvent ca mâncarea care le este servită să fie „verificată pentru a vedea dacă este sigură”, potrivit lui Gilles Bragard.

În timpul călătoriilor sale la Londra, fostul preşedintele american George W. Bush dispunea de doi agenţi FBI care testau fiecare fel de mâncare ce îi era servit.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!