Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Atac armat la New York. Doi morţi şi nouă răniţi

Publicat 20:30 | 24 aug. 2012 // Mapamond // 998 vizualizări

Un bărbat concediat relativ recent şi-a ucis un fost şef vineri în stradă, în apropiere de Empire State Building, la New York, după care a fost ucis de poliţie, în urma unui schimb de focuri care s-a soldat cu nouă răniţi în acest cartier intens frecventat de turişti.

AFP-Lenta.ru

Două persoane au fost ucise şi alte nouă rănite în atacul armat care a avut loc vineri dimineaţa, 24 august, în faţa Empire State Building, la New York, a anunţat Michael Bloomberg, primarul oraşului, într-o conferinţă de presă.

Bloomberg a precizat că autorul atacului armat a fost un „angajat nemulţumit”, în vârstă de 53 de ani, care a fost ucis de către poliţie. Altă persoană a fost ucisă, iar alte nouă rănite, a adăugat el, exprimându-şi regretul faţă de această „teribilă tragedie”.

Cel puţin zece persoane au fost împuşcate vineri într-un atac armat lângă Empire State Building, una dintre cele mai frecventate atracţii turistice din New York, a anunţat poliţia.

Mai multe „persoane au fost atinse de gloanţe în apropiere de Empire State Building”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei, fără să facă alte precizări.

Conform CNN, cel puţin zece oameni au fost împuşcaţi în faţa Empire State Building.

Conform Sky News, doi oameni au fost ucişi şi cel puţin opt răniţi.

Sursa: Mediafax

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!