Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Oligarhii ruşi adoră Italia şi cântecele lui Sting

Publicat 14:41 | 12 aug. 2012 // Mapamond, Şi altele... // 1.745 vizualizări

Cum va petrece David Kaplan

O plajă închiriată în Italia şi un concert al lui Sting: sunt doar unele din capriciile unui magnat rus pentru petrecerea de ziua lui, care-l va costa circa un milion de euro.
Sunt aşteptaţi alţi oligarhi, în total 200 de oaspeţi.

Încântătoarea plajă Capriccioli (Sardinia) va fi toată doar pentru el şi prietenii lui, acesteia adăugându-i-se un concert al lui Sting, o cină cu stridii, caviar, homari şi râuri de şampanie, scrie cotidianul „Corriere della Sera”  în ediţia de duminică, 12 august.

Magnatul rus a închiriat plaja Capriccioli pentru seara zilei de 18 august, la preţul de 125 de euro pe minut.
Pentru 4 ore (de la ora 20:00 până la miezul nopţii) societatea „Geseco”, cea care gestionează bunurile primăriei Arzachena, a încasat 30.000 de euro.

David Kaplan

„Corriere della Sera” scrie că agenţia „Imaginez”, cu sediul la Cannes, care organizează evenimentul, a făcut tot posibilul ca numele miliardarului petrecăreţ să nu ajungă la urechile publicului larg, dar a ieşit la iveală că este vorba despre David Kaplan, un afacerist rus de origine ebraică.

Deşi nu face parte din cercul restrâns de oligarhi (Oleg Deripaska, Roman Abramovici, Alisher Usmanov şi alţii) cu vile şi mega-iahturi pe Costa Smeralda, el este foarte apropiat de oamenii politici de vârf de la Moscova.
Are o vilă pe Monte Tundu (Sardinia) cu vedere spre golful Cala di Volpe. Oligarhul rus de 44 de ani are o slăbicune pentru vodkă, femei şi „Ferrari”.

A vrut ca Sting să-i cânte de ziua lui şi aşa va fi. Artistul britanic va încasa pentru acest concert aproape jumătate din suma cheltuită pentru aniversare (circa 500.000 de euro).

Petrecerea va fi superblindată, încercuită de 120 de gărzi de corp, puse la dispoziţie de agenţia „Imaginez”. Dar în realitate vor fi mai mulţi agenţi de pază, dacă la sărbătoare vor merge Usmanov, Deripaska şi alţi bogătaşi, fiecare cu securitatea lui.

După miezul nopţii vor părăsi plaja şi vor continua să sărbătorească până în zori untr-un local la modă din zonă.

David Kaplan cu Silvio Berlusconi, fostul premier italian

Olga Pârău
Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!