Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Extratereştrii s-ar putea să existe, recidivează astronomul Vaticanului, José Gabriel Funes

Publicat 20:49 | 22 nov. 2012 // Mapamond, Şi altele... // 1.332 vizualizări

catholicnewsagency.com

Directorul Observatorului Vaticanului, preotul iezuit José Gabriel Funes, nu exclude existenţa vieţii dincolo de Terra, după ce în luna mai 2011 a stârnit rumori printr-o declaraţie similară, transmite joi, 22 noiembrie, postul de radio al Vaticanului.

“Până în prezent, nu am găsit nicio dovadă că viaţa extraterestră există”, a spus el, adăugând că “în Univers există miliarde de galaxii, fiecare cu miliarde de stele”, astfel încât nu poate fi exclusă posibilitatea vieţii în una din ele.

Până acum, deţinem informaţii doar despre 350 de stele, în jurul cărora gravitează planete, a indicat astronomul, care nu exclude ca printre acestea să există una care să aibă aceleaşi condiţii naturale ca Pământul.

„Universul nu este rezultatul haosului, în însăşi natura sa există o logică care ne permite să studiem, să descoperim legile fizicii şi să le înţelegem”, a afirmat el, indicând că ştiinţa ne îndeamnă la reflecţie şi ne ajută să descoperim legile naturii, care reflectă ordinea Logosului.

Vaticanul organizează cu regularitate conferinţe pe tema vieţii extraterestre, la care sunt invitaţi experţi de renume din lumea întreagă.

Sursa: Agerpres

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!