Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Marian Lupu dezvăluie: Deputaţii vorbesc foarte urât când presa nu-i aude

Publicat 15:08 | 09 nov. 2012 // Accente Info, Politică, Republica Moldova // 1.136 vizualizări

„Voi nu auziţi ce se întâmplă în discuţiile care nu se aud de la microfoane. Este foarte urât. (…) O tendinţă propulsată, menţinută şi consolidată de PCRM. (…) Un comportament foarte obraznic, agresiv, care deseori depăşeşte limita decenţei. Ori e stres, ori este o strategie bine gândită”, le-a spus jurnaliştilor preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, vineri, 9 noiembrie.

Este vorba despre schimburile de replici practicate de deputaţi în timpul şedinţelor plenare.

Un nou proiect al Regulamentului Parlamentului este elaborat la ora actuală. Documentul ar urma să instituie mecanisme mai eficiente pentru penalizarea deputaţilor “care nu au obraz şi educaţie”, a anunţat Marian Lupu.

„Sunt două căi. Prima cale: toţi se gândesc la propriul comportament, în special colegii din grupul restrâns, dar foarte violent şi agresiv al PCRM.
În caz contrar, există varianta numărul doi: dacă vor aţâţa în continuare spiritele, probabil că îi vor incita pe o bună parte dintre bărbaţii din majoritatea parlamentară şi vor mânca o mamă de bătaie şi se vor linişti. A treia cale nu există!”, a comentat situaţia Marian Lupu.

Joi, 8 noiembrie, în sala de şedinţe a Parlamentului s-a produs o încăierare între deputaţi ai PCRM şi PLDM.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!