Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

La 21 decembrie 2012 se vor produce mari transformări pe Soare, nu pe Pământ – ipoteză

Publicat 00:02 | 05 dec. 2012 // Elldorscop, Şi altele... // 2.216 vizualizări

Nu vor fi schimbări sesizabile pe Pământ la 21 decembrie 2012, în schimb, Soarele se va transforma în această zi, astfel încât vom avea un nou Soare – iată o supoziţie discutată zilele acestea pe Internet.

Teoria se bazează în special pe faptul că în centrul calendarului mayaş, despre care s-a tot afirmat (se pare, în mod eronat) că se încheie la 21.12.2012, este reprezentat Soarele. În plus, mayaşii vorbeau despre o transformare a lumii pe care o cunoaştem acum, despre o nouă lume şi despre un nou, un al 5-lea Soare.

Autorul site-ului Lovendal.net meditează pe această temă: iată articolul.

În primăvara anului 2012, un grup de arheologi a descoperit în Guatemala, în ruinele Xultun, câteva inscripţii murale-calendare care trec de anul 2012. Savanţii spun că această descoperire infirmă teoria “apocalipsei mayaşe”, a sfârşitului lumii pe care l-ar fi prezis mayaşii.
Potrivit arheologilor, unele dintre evenimentele astronomice intuite prin calculele de pe pereţi vor avea loc prin anul 3500.

Calendarul mayaş care ar trebui să se încheie la data de 21 decembrie 2012 a fost interpretat greşit, declara, încă în 2010, profesorul Gerardo Aldana, de la Universitatea din California, un expert în istoria maya, care a efectuat noi calcule.

Potrivit profesorului, calendarul mayaş a fost adaptat la calendarul gregorian cu o marjă de eroare de 50 – 100 de ani.

Prin urmare, nu avem o dată exactă a sfârşitului calendarului mayaş. Este posibil ca el să se fi încheiat deja cu aproape 100 de ani în urmă ori se va încheia peste 100 de ani.

🙂 Ce să faci în seara zilei de 21.12.2012, “în ajunul Apocalipsei”

Elldor.Info


Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!