Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

De ce au divorţat Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr.

Publicat 16:25 | 11 ian. 2013 // Vedete // 1.731 vizualizări
Mediafax.ro

Mediafax.ro

Vedeta de televiziune Andreea Marin Bănică şi soţul ei, actorul şi cântăreţul Ştefan Bănică Jr., au anunţat în seara de 10 ianuarie că se despart de comun acord, după o căsnicie de 7 ani.

Revista Eva.ro comentează că „dragostea dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. a dispărut la fel de surprinzător cum a şi început” şi prezintă o serie de motive care ar fi condus la divorţul lor:
Trauma Andreei Marin pentru că nu putea să aibă copii
Înainte de a o avea pe Violeta, fetiţa cuplului, Zâna a pierdut două sarcini şi nu mai spera că visul de a deveni mamă i se va împlini. Vedeta a vorbit deschis despre acest subiect, iar după ce a urmat mai multe tratamente a născut-o pe cea mică. Acesta nu a fost singurul motiv pentru care a mers la medic, Andreea dând piept şi cu alte probleme de sănătate. În multele sale vizite la doctor, Zâna nu a fost însoţită de soţul ei.

Depresia postnatală prin care a trecut vedeta
Andreea a apelat la un psiholog pentru a rezolva problema, împinsă chiar de Bănică Jr. “Am reacţionat negativ prima dată: De ce să merg la psiholog, mă crezi nebună?”, povestea fosta prezentatoare de la “Surprize Surprize” referitor la acest subiect. A acceptat propunerea şi a reuşit să depăşească momentul.

Problemele de greutate ale Andreei Marin
Vedeta se chinuie de ceva timp cu kilogramele în plus şi a avut o greutate fluctuantă pe care nu mai putea să o controleze. Faptul că nu mai apărea foarte des la TV a făcut-o pe vedetă să nu mai aibă grijă de corpul ei.
(…)

Diferenţa considerabilă dintre veniturile celor doi
Chiar dacă cu banii pe care îi deţine Andreea poate duce o viaţă lipsită de griji, se spune că Ştefan câştiga mult mai mult decât fosta prezentatoare, care nu a mai avut proiecte şi a dispărut de pe micul ecran odată cu terminarea emisiunii “Surprize Surprize”. Bănică, în schimb, a încasat numai de la “Dansez pentru tine” aproximativ 30.000 de euro pe ediţie.

Statutul de Loverboy pe care Ştefan îl are din cauza trecutului său
A trecut prin alte două căsnicii, mai are un copil cu o altă femeie care nu îi era soţie şi a avut multe relaţii cu femei celebre din showbiz-ul românesc. Acestă presiune pusă pe umerii Andreei, cât şi veşnica rivalitate cu Mihaela Rădulescu nu aveau cum să o lase indiferentă pe vedeta care a cedat până la urmă.

Imaginea lui Ştefan de partener violent şi posesiv
Artistul a avut o relaţie cu mulţi ani în urmă şi cu Cristina Ţopescu. Când cei doi s-au despărţit, prezentatoare de ştiri a avut numai cuvinte de reproş la adresa lui: “Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea”.
Articolul complet pe Eva.ro

 

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!