Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Gerard Depardieu şi Vladimir Putin s-au îmbrăţişat la Soci (foto)

Publicat 21:09 | 06 ian. 2013 // Mapamond, Vedete // 1.266 vizualizări

Actorul francez Gerard Depardieu şi-a primit sâmbătă seară, 5 ianuarie, paşaportul de cetăţean rus din mâna preşedintelui Vladimir Putin, în cadrul unei întâlniri la Soci.

Pe site-ul   Kremlinului au fost publicate poze de la întâlnire, inclusiv una în care cei doi se îmbrăţişează ca doi vechi prieteni:

Gerard-Depardieu-Vladimir-Putin

Gerard-Depardieu-Vladimir-Putin-1

Gerard Depardieu este bucuros că a primit cetăţenia rusă şi ar vrea să trăiască într-un sat

Update: Gérard Depardieu a fost primit duminică, 6 ianuarie, în republica rusă Mordovia, unde i s-a oferit un post de ministru al Culturii şi o casă, relatează AFP, citată de Agerpres.

La coborârea din avion pe aeroportul din Saransk, oraş cu 300.000 de locuitori şi capitala Mordoviei (640 km la est de Moscova), Depardieu a fost primit cu mare pompă de guvernatorul republicii şi de femei în costume tradiţionale.

“Gérard Depardieu a fost primit ca un erou” la Saransk, a indicat un jurnalist al televiziunii „Rusia 24”, adăugând că actorul a venit în regiune pentru a sărbători Crăciunul, celebrat de ruşi pe stil vechi la 7 ianuarie.

Guvernatorul republicii Mordovia, Vladimir Volkov, i-a oferit actorului posibilitatea de a alege între un apartament sau un teren pe care să-şi construiască o casă, în mijlocul unei păduri şi în apropierea unui râu, potrivit agenţiei Itar-Tass.

Elldor.Info

 

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!