Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Jodie Foster le va spune un mare secret copiilor ei când vor împlini 21 de ani

Publicat 00:25 | 17 ian. 2013 // Vedete // 1.160 vizualizări
AP/Jordan Strauss/salon.com

AP/Jordan Strauss/salon.com

Actriţa şi regizoarea americană Jodie Foster (50 de ani), care a recunoscut public, la gala Golden Globes din 13 ianuarie, că este lesbiană, a decis că le va spune celor doi fii ai ei cine este tatăl lor biologic atunci când vor împlini 21 de ani.

Cei doi fii ai lui Jodie Foster sunt Christopher, alias Kit (12 ani) şi Charles (14 ani).

Anunţul despre decizia lui Jodie Foster a fost făcut de Beverly Bates. Fiul acesteia, Randy Stone, producător american, a fost un prieten apropiat al actriţei Jodie Foster şi se crede că anume el este tatăl celor doi copii. Randy Stone a murit în 2007 din cauza unor probleme cardiace.

“Randy mi-a spus că Jodie a susţinut că le va spune băieţilor cine este tatăl lor când vor împlini 21 de ani. Mi-a spus doar că a semnat nişte acte, că este un secret pe care o să-l ia cu el în mormânt, că a făcut-o din dragoste pentru Jodie”, a afirmat Beverly Bates pentru “Daily Mail”, din care citează Agerpres.

“Mi-ar plăcea să ştiu dacă Randy este tatăl copiilor. Personal, cred că i-a făcut acest cadou lui Jodie, dar că ea nu va spune niciodată. Iar Randy a făcut o înţelegere cu ea, angajându-se să nu spună nimic. Ştiu că băieţii au părul roşcat şi pistrui – noi nu am avut în familie aşa ceva, ţine mai degrabă de Jodie”, a mai spus Beverly Bates.

Elldor.Info

 

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!