Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Cum şi-a pierdut pistolul Ion Ţurcan, comandantul BPDS „Fulger”

Publicat 23:17 | 12 feb. 2013 // Republica Moldova, Social // 2.140 vizualizări
Ion Ţurcan, comandantul BPDS „Fulger”

Ion Ţurcan, comandantul BPDS „Fulger”

Comandantul Brigăzii de Poliție cu destinație specială “Fulger”, Ion Țurcan, şi-a pierdut la începutul lunii februarie pistolul de model “Browning”, deţinut legal.
După căutări efectuate de mai mulţi poliţişti din Comisariatul Sectorului Râşcani, pistolul a fost găsit în automobilul lui Ion Ţurcan.

Cazul a fost relatat de Publika TV, care a comentat că „Ion Ţurcanu a fost protagonistul unei istorii nostime”.

Ministrul adjunct de Interne Ion Bodrug a confirmat că Ion Ţurcan a depus o declaraţie despre pierderea pistolului la începutul lunii. Potrivit detaliilor ieşite la iveală, Ion Ţurcan credea că şi-a pierdut pistolul într-un magazin de materiale de construcţii pe care-l vizitase.

Ion Bodrug afirmă că Ion Ţurcan şi-a găsit arma peste două ore, dar şeful Serviciului de securitate al magazinului, Valentin Pascaru, susţine că pistolul a fost găsit abia a doua zi.

Valentin Pascaru, a povestit pentru Publika TV: “M-a telefonat personal Ion Ţurcan. El mi-a spus că posibil şi-a pierdut pistolul personal de model “Browning”. A venit Poliţia, au venit responsabili de la Comisariatul de Poliţie al Sectorului Râşcani. Ne-am uitat la înregistrările video, dar aşa informaţie nu s-a confirmat. A doua zi am fost telefonat şi mi s-a spus că s-a găsit arma în automobil”.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!