Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Un OZN a distrus Meteoritul de la Celeabinsk? (video) Filmuleţul este un fals! (video)

Publicat 03:05 | 21 feb. 2013 // Accente Info, Elldorscop, OZN // 2.268 vizualizări

Nu-i OZN! Este un strop de noroi pe parbrizul maşinii!
Meteoritul-Rusia-15-febrChiar dacă savanţii afirmă că meteoritul care a căzut la Celeabinsk (Rusia) la 15 februarie s-a dezintegrat într-un mod obişnuit după intrarea în atmosfera Pământului, internauţii ruşi discută alte două ipoteze: obiectul a fost nimicit de apărarea antiaeriană sau a fost distrus de o „farfurie zburătoare”/OZN.

Surse militare contactate de „Komsomolskaia Pravda” au râs la auzul versiunii despre nimicirea meteoritului de către apărarea antiaeriană rusă: „O părere din categoria anecdotelor. Deşi, bineînţeles, ne măguleşte această versiune despre capacităţile noastre”.

Potrivit savanţilor ruşi, meteoritul a intrat în atmosfera Pământului cu o viteză hipersonică, de cel puţin 54.000 de km/oră şi s-a fărămiţat la 30-50 de kilometri deasupra solului. Specialiştii NASA au estimat o viteză mai mare şi o distanţă mai mică de sol în momentul fragmentării, dar concluzia rămâne aceeaşi: meteoritul nu putea fi distrus de militarii ruşi.

Înseamnă că meteoritul a fost nimicit de o navă extraterestră, şi-au spus alţii. Adepţii acestei teorii analizează şi popularizează o înregistrare video în care apare un obiect oval ce lansează ceva asemănător unei rachete în direcţia meteoritului, iar acesta se dezintegrează.

Un utilizator YouTube demonstrează însă că obiectul oval este un strop de noroi pe parbrizul automobilului din care a fost realizată filmarea şi prezintă cadrele originale.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!