Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

O fetiţă a trecut graniţa în Turcia cu paşaportul unicornului său de pluş (foto)

Publicat 16:48 | 14 iun. 2013 // Elldorscop, Radar // 1.525 vizualizări

Fetita-pasaport-Turcia-unicornPe aeroportul din Antalya (Turcia), o fetiţă britanică de nouă ani, Emily Harris, a trecut controlul vamal servindu-se de paşaportul de jucărie al unicornului său de pluş Lily, relatează Agerpres, citând Daily Mail.

Mama fetiţei, Nicky Harris, a declarat că, din greşeală, a scos din poşetă şi i-a întins fiicei sale paşaportul jucăriei de pluş, fără să observe eroarea.

Când părinţii acesteia verificau paşapoartele după controlul vamal, au observat că poliţistul de frontieră turc nu doar că a lăsat-o pe Emily să treacă cu paşaportul unicornului, ci a şi aplicat ştampila pe documentul jucăriei.

Fetita-pasaport-Turcia-unicorn-stampila-AntaliaFemeia mai spune că paşaportul jucăriei nici nu seamănă cu cel real, având dimensiuni diferite, iar, pe copertă, în loc de stema Regatului Unit, este imaginat un ursuleţ.

Dar, grănicerul turc nu a băgat se pare de seamă aceste detalii, întrucât s-a interesat doar de vârsta fetei şi a aplicat ştampila fără să mai cerceteze documentul.

Părinţii lui Emily au crezut că vor fi întorşi din drum pentru lămurirea confuziei, însă eroarea a rămas nedetectată din partea serviciului de frontieră de pe aeroportul din Antalya.

Fetita-pasaport-Turcia-unicorn2

Fetita-pasaport-Turcia-unicorn1

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!