Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Raisa Apolschi și Tudor Deliu – conferinţă internaţională la Berlin

Publicat 13:32 | 01 iul. 2013 // Politică, Republica Moldova // 871 vizualizări

Reichstag_BerlinPreședintele Comisiei juridice, numiri și imunități a Parlamentului Republicii Moldova, Raisa Apolschi (PDM), și secretarul respectivei comisii, Tudor Deliu (PLDM), participă la Conferinţa internaţională a comisiilor juridice cu genericul „Implementarea legislației – rolul instituțiilor participante”, care se desfăşoară la 1-2 iulie, la Berlin, Germania.

Preşedinţi şi membri ai comisiilor parlamentare juridice din Europa, Asia și Africa de Nord, deputați din Bundestagul Germaniei, experţi în drept, reprezentanţi ai autorităților publice vor dezbate diverse aspecte privind procedurile parlamentare în legislația țărilor participante și în legislația europeană, în perspectiva unui transfer de experienţă şi bune practice, potrivit Serviciului de presă al Parlamentului.

Totodată, participanții vor discuta despre importanța colaborării parlamentelor naționale cu societatea civilă, fenomenul lobbysmului etc.

Preşedintele Comisiei juridice, numiri şi imunităţi a Parlamentului Republicii Moldova, Raisa Apolschi, va susţine un discurs în cadrul conferinţei, referindu-se la procedurile legislative din Republica Moldova.

Conferinţa internaţională a comisiilor juridice este organizată de Fundaţia Germană pentru Cooperare Juridică Internaţională (IRZ), în parteneriat cu Comitetul pentru probleme juridice al Bundestagului Germaniei.

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!