Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

The Sun a devenit… The Son (foto), în timp ce The Guardian scrie că steaua “bebeluşului regal” nu este chiar atât de bună

Publicat 11:16 | 23 iul. 2013 // Mapamond // 1.109 vizualizări

Cotidianul britanic de mare tiraj The Sun (Soarele) şi-a schimbat marţi titlul în… The Son (Fiul), pentru a saluta naşterea ”bebeluşului regal”, primul copil al Prinţului William şi al soţiei sale, Kate, născut la 22 iulie, al treilea în ordinea succesorală la Tronul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, relatează AFP, citată de Agerpres.

the-sun_the-son

Şi restul presei londoneze a marcat evenimentul prin ediţii speciale, Times menţionând, bunăoară, că “monarhia noastră este ceea ce noi avem în comun şi ceea ce ne deosebeşte de alte ţări mai puţin norocoase în tradiţiile lor şi care se simt mai puţin bine cu istoria lor”.

Cotidianul de centru-stânga The Guardian scrie însă în editorialul său: ”Felicitări şi toate urările noastre. Un nou bebeluş este ceva minunat, dar steaua sa nu este atât de bună. Bebeluşul Cambridge nu va moşteni Tronul decât după cel puţin 50 de ani.
Chiar dacă domnia tatălui său şi a bunicului său sunt exemplare, chiar dacă comportamentul său se adevereşte impecabil, Regatul Unit în 2065 va fi un stat care va avea la conducerea sa un individ al cărui loc a fost decis prin naştere?”.

Încă 30 de minute şi bebeluşul regal putea fi Leu, dar s-a născut în zodia Racului (foto), la fel ca tatăl şi bunica sa, Lady Diana

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!