Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Vladimir Putin epatează din nou! Vezi ce a făcut de data asta! (video)

Publicat 23:00 | 15 iul. 2013 // Mapamond, Şi altele... // 1.045 vizualizări

Vladimir Putin a efectuat o scufundare în Marea Baltică la bordul unui batiscaf

kremlin.ru

kremlin.ru

Preşedintele rus, Vladimir Putin, obişnuit cu experienţele extreme, a efectuat luni, 15 iulie, o scufundare în Marea Baltică la bordul unui batiscaf pentru a inspecta epava unei nave eşuate în 1869, potrivit unor imagini ale postului de televiziune public.

Postul public de televiziune Pervâi Kanal a arătat imagini cu preşedintele rus care a urcat la bordul unui batiscaf şi s-a deplasat către fregata Oleg, care zace la o adâncime de 60 de metri în Golful Finlandei.

„Stă pe partea dreaptă şi este într-o stare excelentă, se vede bine denumirea navei”, a comentat Putin, citat de agenţiile ruseşti după o acţiune de scufundare care a durat 30 de minute.

Preşedintele rus îşi cultivă în ultimii ani imaginea unui om de acţiune. El a fost filmat la bordul unui submarin de explorare, pe fundul lacului Baikal, conducând o maşină de Formula 1, aflându-se la vânătoare de balene cu arbaleta, pilotând un bombardier sau neutralizând un tigru în Siberia.

O expediţie arheologică în 2011 în Marea Neagră a premierului Vladimir Putin, în cursul căreia acesta ar fi descoperit două amfore vechi de 1.500 de ani, a fost ironizată de presa independentă, care a remarcat că amforele nu erau acoperite cu alge sau cochilii.

Câteva luni mai târziu, purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov a recunoscut că evenimentul a fost regizat.

Sursa: Mediafax, Kremlin.ru

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!