Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Muzica 440 Hz pe care o ascultăm cu toţii sporeşte agresiunea şi agitaţia socială. Cum sună muzica 432 Hz la care s-a renunţat din 1940 (video-audio)

Publicat 19:43 | 16 sept. 2013 // Elldorscop, Ştiinţă // 1.948 vizualizări

Conspiratia-muzicii-432-440-HzDin 1940 ascultăm muzică pe “frecvenţa materialistă şi violentă” de 440 de hertzi, şi nu acordată pe “frecvenţa naturală şi armonioasă” de 432 hertzi, titrează site-ul Almeea.com despre „conspiraţia muzicii”.

„Cea mai mare parte din muzica mondială a trecut la frecvenţa de 440 hertzi, de când Organizaţia Standardelor Internaţionale (ISO) a luat această decizie, în 1953”, menţionează sursa citată.

Trecerea de la frecvenţa de 432 de hertzi la cea de 440 de hertzi ar fi fost dictată în 1940 de ministrul propagandei naziste, Joseph Goebbels.
SUA au trecut la frecvenţa de 440 de Hz în 1953.

„440 Hz este o frecvenţă artificială, care se îndepărtează de simetria vibraţiilor sacre, explică Almeea.com.
Într-o lucrare intitulata “Controlul prin intermediul muzicii”, dr. Leonard Horowitz scrie: “Industria muzicală este caracterizată prin această frecvenţă impusă, care are rolul de a creşte agresiunea, agitaţia socială şi emoţiile negative, predispunând oamenii la boală fizică.

Diferenţa dintre cele două frecvenţe este demonstrată în clipul de mai jos. În prima parte este prezentată o melodie înregistrată pe frecvenţa de 432 Hz, iar în a doua parte – aceeaşi piesă pe frecvenţa de 440 Hz.

Almeea.com „Ieşi afară pe stradă şi priveşte în jur. Ce vei vedea? Elevi, adolescenţi, oameni maturi… Ce au în comun toţi aceşti oameni? Ascultă muzică la telefon sau la mp3 player! Astfel, manipularea prin intermediul acestei frecvenţe este maximă. Ingenios, nu? Să nu uităm vorbele lui Nikola Tesla: “Dacă vrei să afli secretele Universului, atunci gândeşte-te la energie, frecvenţă şi vibraţii”.

Menţionăm că utilizatori din întreaga lume au postat pe YouTube numeroase melodii înregistrate la “frecvenţa naturală şi armonioasă” de 432 Hz, inclusiv operele clasicilor Mozart, Bach, Vivaldi etc.

Elldor.Info

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!