Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Alimente sănătoase pentru a pierde în greutate

Publicat 22:59 | 05 feb. 2014 // Sănătate, Stil // 1.289 vizualizări

Dieta-sanatoasa-de-slabit-recomandata-de-mediciDacă doriţi să pierdeţi în greutate, puteţi urma o dietă de slăbire în care să mâncaţi alimente care vă oferă toate vitaminele şi mineralele de care aveţi nevoie.

Roşii
Roşiile sunt unul dintre super-alimentele care vă ajută să pierdeţi în greutate şi să vă simţiţi bine în corpul dvs., deoarece au foarte puţine calorii şi sunt bogate în vitaminele A, C şi antioxidanţi. Puteţi să le mâncaţi în salate sau gătite pe grătar, presărate cu parmezan.

Somon
Acest peşte este bogat în acizi graşi Omega 3, proteine, calciu, vitaminele D şi B. Somonul este ideal pentru a fi gătit pr gratar, la cuptor sau sote. Este perfect pentru pierderea în greutate, deoarece oferă o senzaţie de saţietate.

Ceai verde
Ceaiul verde este ideal pentru accelerarea metabolismului şi este foarte bogat în antioxidanţi. Ajută la arderea grăsimilor şi nu contează dacă-l beţi cald sau rece.

Broccoli
Acest super-aliment are un conâinut ridicat de fibre, acid folic, fier, vitamina A şi vitamina C. Broccoli conţine substanţe care vă vor ajuta la detoxifierea organismului. În acelaşi timp, oferă o mulţime de substanţe nutritive de care organismul dvs. are nevoie.

Mere
Mâncaţi un măr înainte de fiecare masă şi vă va ajuta să pierdeţi în greutate. Acest super-aliment conţine un nivel ridicat de pectină şi fibre, ceea ce va face să vă simtiţi mulţumit pentru mult timp.

Nuci
Nucile sunt o mare sursă de proteine, grăsimi sănătoase şi fibre. De rând cu migdalele şi alunele, sunt un super-aliment ce ne ajută să pierdem în greutate fără a pierde nutrienţi.

Sursa: Bewoman.ro (continuarea articolului)

Elldor_Info-Avansam

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!