Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Pentru o zi, Pupo a devenit ambasadorul de Chișinău și Nisporeni în Italia

Publicat 17:59 | 31 mai 2018 // Mapamond, Radar, Vedete // 1.306 vizualizări

Cântărețul italian Pupo a participat recent la concertul dedicat aniversării de 400 de ani de la înființarea orășelului Nisporeni.

Impresiile despre vizita în Republica Moldova le-a împărtășit fanilor săi, postând pe pagina de Facebook Pupo Official două filmulețe despre Chișinău și așteptarea în culisele concertului.

Fanii nu au întârziat să comenteze, postând declarații de dragoste, mesaje de admirație sau de curiozitate: unde în lume o mai fi și acest Nisporeni?!

Pentru o zi, Pupo a devenit ambasadorul de Chișinău și Nisporeni în Italia.

Dar artistul nu a scăpat nici de critici, cineva reproșându-i că “…a participat la concertul propagandistic organizat de oligarhul care ține în pumni R.Moldova…”, susținând, astfel, “guvernul mafiot” de la Chișinău.

Iar italienii, se știe, la mafie și mafioți se pricep!

Altcineva s-a folosit de ocazie pentru a porni o dispută lingvistică, acuzându-i pe fanii moldoveni că și-au uitat limba lor română.

La care i s-a răspuns imediat că: “Nimeni nu a uitat limba moldoveneasca și nu romina. Pur si simplu cintaretul Pupo este italian și complimentele se refer la el, este corect ca sa i se facă in italiana și nu in moldoveneasca deoarece el nu înțelege.” (am păstrat ortografia comentatorului).

Printre comentarii s-a întrezărit și dorul de casă al moldovenilor: “Enzo, noi in Italia, tu a casa mia.”

Cert este că artistul italian de calibru internațional Pupo a încălzit inimile și spiritele fanilor săi, care nu au rămas indiferenți.

Enzo Ghinazzi, în artă – Pupo, este un cantautor, textier, dublor și prezentator tv italian. Își lansează primul său album “Come sei bella” în anul 1976, iar succesul internațional îl cunoaște în 1979, odată cu lansarea piesei “Gelato al cioccolato”, după care a urmat o carieră în creștere continuă.

Olga Gorceag
Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!