Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Extreme Drive – Patinaj artistic: Figuriști și mașini în pași de vals și tango (Video)

Publicat 20:54 | 15 dec. 2019 // Elldorscop, Radar, Şi altele... // 1.098 vizualizări

Eleonora Lisnic

Instructorii clubului „Extreme Drive/ Экстрим Драйв” din Moscova își demonstrează măiestria într-un spectacol impresionant, conducându-și mașinile în ritm de vals sau tango, inclusiv în tandem cu patinatori (figuriști) profesioniști. Vehiculele execută cu acuratețe și grație mișcările specifice patinajului artistic.       

Pentru început, un tango cu două mașini.

Și automobilele pot patina artistic și în „strâns contact” precum figuriștii. Instructorii demonstrează că automobilul nu doar poate fi controlat pe gheață, dar și manevrat cu o precizie de până la un centimetru, în ritm de vals („Et si tu n’existais pas”). Automobilele sunt de serie. Cel alb are pneurile cu spini, cel negru – fără.

„Vals de iarnă” cu aceleași două mașini – este melodia din filmul artistic „Ferește-te de automobil/Берегись автомобиля”:   

Și un bonus: același dans cu mașini și patinatori, dar cu piesa „Et si tu n’existais pas” interpretată în rusă pe post de coloană sonoră.

Reținem: cele mai multe accidente rutiere se produc din cauza incapacității șoferilor de a conduce mașina în mod corespunzător.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!